Uzunbey Ortaokulu

WEB https://uzunbeyortaokulu.meb.k12.tr
Adres : UZUNBEY MAH. AŞAĞI UZUNBEY KÜME EVLERİ NO 1A İÇ KAPI NO POLATLI / ANKARA
VİZYON : Eğitim anlayışımızla sorgulayabilen, kazandıklarını davranışa dönüştüren, haklarını bilen ve gözeten, “Ben değil Biz” ilkesini benimseyen, çalışkan, hoşgörülü, bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler yetiştiren bir okul olmaktır
MİSYON : Biz Atatürk İlke ve İnkılaplarına inanan, Türk Milli Eğitiminin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çalışan, sorgulayıcı, araştırmacı, sosyal yönü gelişmiş, çalışkan, yaşadığı çevrenin tarihini bilen, farklı kültürleri tanımaya açık değişime ve yenilgiye açık bilgi üreten ve bilgiyi milletinin kalkınmasında kullanabilen, sorumluluk sahibi, dürüst, kararlı, hoşgörülü ve yarınlara ümitle bakan bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00 - 15.00
Servis : Öğretmenlerimiz Polatlı şehir merkezinden servisle gidip gelmektedir.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Uzunbeyli Mahallesi - Polatlı
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Polatlı merkeze 72 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :